Jeeptour

Wil jij een fantastische jeeptour maken en het adembenemende binnenland van Andalusië ontdekken?

Samen met Chris Mees (C Morex4) ben ik op onderzoek uitgeweest naar de mooie plekjes in mijn eigen omgeving, Álora, met zijn gave open Jeep!

Samen met hem heb ik verrassende en onbekende plekjes bezocht waar je alleen met de jeep kan komen. Chris weet altijd de mooiste plekes te vinden en kan de leukste verhalen vertellen! De jeeptour is voor iedereen, in overleg is er veel mogelijk en wordt de tour desgewenst aangepast naar je wensen! Ook voor kinderen is het een super leuke ervaring!

Wil jij in alora of omgeving ook op ontdekking met deze mooie jeep, laat het mij weten en ik breng je in contact met Chris Mees.

 

Ook heb ik kennis gemaakt met Warden van OverlandTours (www.overlandtours.net) Ook hij bied de de meest fantastische prive tours aan in de binnenlanden van de Costa del Sol.

Met zijn Land Rover Defender met airco laat hij je kennis maken met nog onontdekte plekjes van het binnenland. Ook bieden ze op maat gemaakte tours aan van enkele uren tot zelfs meerdaagse tours. In overleg kunnen ze heel veel organiseren.

Mocht je in Andalsie zijn, ga dan zeker een jeeptour maken en ga op ontdekking!

Neem met mij contact op voor meer informatie over de jeepstours en/of je reis!