Activiteiten en omgeving

Andalusië heeft veel te bieden; mooie stranden, prachtige natuur, veel cultuur en historie. Prachtige steden zoals; Ronda, Granada, Malaga, Sevilla en Cordoba, maar ook de vele natuurparken zoals El Torcal en Ardales met de Caminito del Rey.

Camanito del REy

Camanito del Rey 

Op slechts 10 minuten rijden vanaf onze finca bevindt zich de Caminito del Rey te midden van het natuur en meren gebied van Ardales. In natuurpark Ardales kunt u een wandeling maken over El Caminito del Rey, het koningspad. Dit wandelpad, dat voorheen bekend stond als het gevaarlijkste wandelpad ter wereld, is na een grondige renovatie weer opengesteld voor publiek. De spectaculaire wandeling van ruim 7,5 km voert door de schitterende natuur en langs steile rotswanden met spectaculaire uitzichten. Reserveer tickets van te voren

Malaga 1

Malaga 

Met de vele dagen zon per jaar kun je heerlijk genieten op de stranden van Málaga of gewoon slenteren door de eindeloze smalle straatjes. De stad heeft meer dan 20 musea. Ze bieden van hedendaagse kunst tot religieuze en traditionele kunst. Het is de moeite waard om het Alcazaba, het Picasso Museum, het Carmen Thyssen Museum te bezoeken ... Maar Málaga heeft zoveel meer om van te genieten! Tip: huur een fiets en ga zelf op ontdekking door de mooie stad! Reserveer hier je fiets of fietstour!

granada 1

Granada

Wie naar Andalusië gaat bezoekt natuurlijk het Alhambra in Granada. Een monument van wereldformaat vol Moorse historie, met de Sierra Nevada als decor. Maar ook de oude Moorse wijk Albaicín, de Capilla Real en de kathedraal. Tip: reserveer van te voren tickets voor het Alhambra!

Tip: Reserveer een fietstour of huur een fiets en ga zelf op ontdekking door Cordoba. Reserveer hier je tour of fiets!

torcal

El Torcal

Het Parque Natural del Torcal bestaat uit een enorme brok kalksteen, die door de wind en de regen de vreemdste vormen heeft aangenomen. Een wandeling langs de grillige kalkstenen formaties mag je niet overslaan.Er zijn korte en lange wandelroutes door dit schitterende natuurgebied waar u vaak roofvogels, steenbokken en andere dieren kunt zien. Ook vind je in het park veel zeldzame planten en bloemen.

Austria, Tyrol, Tannheimer Tal, young couple hiking on mountain trail

Hinking, Trail running, Mountainbiking

De omgeving rondom onze Finca leent zich het hele jaar uitstekend voor diverse activiteiten. Ga wandelen in de prachtige omgeving, stap op de mountainbike en verken de prachtige omgeving of verken het gebied met een wielrenfiets. In overleg verzorgen wij een heerlijk lunchpakket voor onderweg.

golf

Golfen

De Costa del Sol is het nummer 1 golfparadijs van Europa en wordt ook wel de Costa del Golf genoemd. Er zijn tientallen golfbanen en dankzij het ideale klimaat kunt u hier het hele jaar golfen. Voor  meer informatie neem gerust met ons contact op!

strand 1

Stranden

De Costa del Sol staat bekend om haar uitgestrekte stranden en boulevards. Vanuit onze finca kunt u binnen 45 minuten op de stranden in bijvoorbeeld Marbella, Benalmádena, Fuengirola, Málaga, Mijas of Torremolinos zijn.

Tip: reserveer een fiets of fietstour en fiets langs de mooie boulevard van Marbella. Reserveer hier je fiets! Ook kun je heerlijk langs de boulevard in Torremolinos fietsen om op een ontspannen manier de kust te verkennen. Reserveer hier je fiets!

feest

Overige activiteiten

Wij kunnen helpen met het organiseren of reserveren van andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld paardrijden, klimmen, stadstours, workshops en het organiseren van speciale gelegenheden (feestjes, workations, special retreats, yogasessies, kookworkshops ect)