Horse Riding El Chorro

Vorige week mocht ik sinds vele jaren weer eens op een paard zitten!! Als totaal onervaren ruiter vond ik dit nogal spannend.

Samen met Horse Riding El Chorro ging ik de omgeving in El Chorro op een voor mij geheel nieuwe manier ervaren!

Eenmaal aangekomen bij Horse Riding el Chorro stonden Marc en Ali mij al op te wachten. De paarden waren al klaar voor een nieuwe tocht, nu ik nog! Ik mocht op het meest rustige, maar ook grootste paard!

Voor ik het wist zat ik soepeltjes op het paard en kon de mooie tocht beginnen, vergezeld door de hond en ezel van Marc. We liepen door de bossen en velden met onderweg de meest spectaculaire uitzichten. Wat was dit mooi! Te paard kom je op plekken waar je anders niet komt.

Horse Riding el Chorro organiseert tochten op maat, voor de ervaren en niet ervaren rijders, vanaf twee uur durende ritten tot ritten die de hele dag duren of zelfs meerdaagse ritten.

De prijzen voor een tocht zijn vanaf EUR 25.00 per uur (minimaal 2 uur). Zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding aanhebt en in de zomer bescherming voor de zon. Horse Riding el Chorro heeft voldoende caps. Ze zijn alle dagen in het jaar geopend.

Samen met Horse Riding el Chorro kan ik ook groepsactiviteiten aanbieden. Neem contact met mij op voor meer informatie.