Autohuur

Deze week heb ik kennis gemaakt met Christine van Helle Hollis Carrental in Malaga.

Christine komt uit Denemarken en woont al meer dan 25 jaar in Zuid Spanje. Ze werkt all vanaf het begin bij Helle Holis (wat van oorsprong ook een Deens bedrijf is) en heeft het bedrijf zien groeien van een klein autoverhuurbedrijf tot het grote verhuurbedrijf van nu! Christine en de overige medewerkers weten dus heel goed wat belangrijk is voor een huurauto en wat de wensen van de huurder zijn.

Ik mocht een kijkje komen nemen achter de schermen en kwam alles te weten over de nieuwe maatregelingen die ze hanteren ivm. covid-19 zodat reizigers veilig een auto kunnen huren.

Een huurauto is bijna onmidbaar tijdens je vakantie naar Andalusië. Met een huurauto zie en beleef je immers zoveel meer. Ik raad altijd een all-in huurauto via Sunny Cars aan, die is namelijk 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, dus geen extra kosten ter plaatse. Je kunt optimaal genieten! Boek nu veilig je auto via onderstaande link.

Sunny Cars

Helle Hollis is een van de partners van Sunny Cars aan de Costa del Sol. Via Sunny Cars kun je dus altijd kiezen voor een huurauto via Helle Hollis.

Sinds kort heeft Helle Hollis het FENEVAL certificate for "Covid-19 protected area" ontvangen. Bij een huurauto via Helle Hollis ben je nu verzekerd van maximale garanties van veiligheid en hygiëne.

Begin dit jaar heeft Helle Holis weer vele nieuwe auto's ontvangen. Dus je bent bijna altijd verzekerd om in een redelijk nieuwe auto te rijden tijdens je vakantie.

Er zijn zo veel mooie routes die je kunt rijden in Andalusië. Wil je tips ontvangen of een uitgewerkte route ontvangen dan verneem ik dat graag.