Nieuw Jaar Nieuwe Kansen

Afgelopen jaar was niet altijd makkelijk.

We waren net in Spanje aangekomen toen Corona om de hoek kwam kijken! Mijn werk als persoonlijk reisadviseur is hierdoor stil komen te liggen en tot op heden is er nog geen verbetering.

In het begin was het lastig om niet bezig te zijn met wat je leuk vind en waarvan je veel energie krijgt. Het geen inkomen hebben heeft ook tot stress geleid aangezien we net een mooie Finca in Andalusië hadden gekocht die we grondig aan het renoveren zijn om hier een fantastische Bed & Breakfast van te maken.

Maar corona heeft ook geleid tot vele nieuwe uitdagingen, ideeën en kansen! Afgelopen jaar ben ik met vele medeondernemers in Andalusië in contact gekomen en heb ik kennis kunnen maken met alles wat ze kunnen aanbieden in deze prachtige omgeving.

In combinatie met mijn werk als reisagent / eigenaar van The Travel Club Monique Duffhues en mijn vele contacten in Andalusië kan ik de meest uiteenlopende reizen en diensten aanbieden in Andalusië.

Ik neem jullie vanaf nu in mijn blogs graag mee wat Andalusië allemaal te bieden heeft, de leukste tips en wat ik allemaal kan bieden betreffende reizen, tours, evenementen, groepsreizen etc.