Klimmen

Een tijdje terug ben ik uitgenodig door Hannah van @GeomancyClimbing om te komen klimmen in El Chorro samen met mijn 2 dochters.

Op een frisse zaterdagochtend reed ik met mijn dochters naar de Rocabella rots in El Chorro waar Hannah ons stond op te wachten.

Het was voor ons allen de eerste keer dat we echt gingen klimmen. Na eerst uitleg te hebben gekregen waren we zover om de rotswanden te gaan beklimmen.

Ik vond het best hoog en liet dus eerst mijn dochtes naar boven gaan, die waren erg snel en soepel boven en ze gingen nog makkelijkerder abseilend naar beneden.... de lat lag dus hoog voor mij! Iets minder soepel maar toch aardig vlot was ik boven. Wat een fanatastisch gevoel om boven op de rots te staan en even te genieten van het prachtige uitzicht.

Na diverse routes beklommen te hebben hebben we de smaak te pakkenen zullen we zeker vaker gaan klimmen met Hannah in el Chorro.

@GeomancyClimbing bied vele mogelijkheden aan. Ook zijn er leuke combinatiepakketten die ze kunnen aanbieden, waaronder retreats, yoga, paardrijden en nog veel meer. Ze beschikken over alle materialen die nodig zijn voor een waar klimavontuur.

El Chorro is een waar klimparadijs en het staat ook bekend om een van de beste klimgebieden in Europa. Met meer dan 800 routes is er voor iedereen wel een geschikte of uitdagende route, van beginner tot zeer ervaren.

De route van 300 meter steil omhoog zal voor mij als beginner dan voorlopig ook geen optie zijn!!

Neem gerust met mij contact op voor meer informatie.