Castillo de Monda

Op een regenachtige dag eind december ging ik op weg naar het kleine witte dorpje Monda om een bezoek te brengen aan een heus kasteel! Dit prachtige kasteel staat boven op een bergtop in het dorp. Hier werd ik ook nog eens getrakteerd op de mooiste regenbogen!!

Monda is een klein en knus 'Pueblo Blanco' en vanuit het hotel sta je in ongeveer 15 minuten op het strand van Marbella en binnen enkele minuten sta je in het natuurpark van de Sierra de las Nieves.

Via de imposante ingang kom je uit in de sfeervolle patio. Hier kun je heerlijk genieten van de zon met een hapje en een drankje!

Het hotel heeft kamers in alle soorten en maten. Maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal heel erg sfeervol zijn en fantastisch uitzicht hebben; over de vallei, de stad of, in sommige gevallen, zelfs de Middellandse Zee!

Het hotel beschikt over een zeer goed restaurant, een bar waar je een heerlijke tapa kunt eten met een heerlijk glaasje wijn, een zwembad en meerdere terrassen met een werkelijk prachtig uitzicht!

Naast een stop tijdens bijvoorbeeld een mooie autorondreis door Andalusie, is dit hotel ook de perfecte locatie voor een groepsreis, incentive reis of een bruiloft!

Wil jij meer weten over dit hotel, weten welke kamer het beste bij je past, meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een evenement, incentive of bruiloft in dit hotel, neem dan contact met mij op!